YRITYKSESTÄ

SUOMEN SUURIN JUHLAMEKKOVALIKOIMA

Zazabella on reilussa 10-vuodessa kasvanut Suomen suurimmaksi naisten juhlapuku-yritykseksi kuuden kivijalkamyymälän sekä verkkokaupan voimin. Zazabella-brändinimen omistaa maahantuontifirma OY Trade Fairly Ltd, joka on vuodesta 2007 alkaen erikoistunut naisten muotitavaroiden tukku- ja vähittäiskauppaan. Hää- ja juhlapukujen lisäksi asustevalikoimiimme kuuluvat mm. kengät, laukut, korut, huivit, hunnut, tiarat ja alusvaatteet, jotka täydentävät sekä ajatonta klassista että nuorekasta tyyliä.

ZAZABELLA-VERKKOKAUPPA

Zazabellan verkkokauppa on Suomen suurin naisten juhlapukujen verkkokauppa, josta tilaat juhlamekot, vanhojentanssimekot, iltapuvut sekä asusteet edullisesti ja nopeasti.

Kaikki verkkokauppamme mekot toimitetaan omasta varastostamme Kaarinassa. On todennäköistä että tilauksesi on sinulla jo 2-5 arkipäivän sisällä tilauksestasi – riippuen postin kuljetuksesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme erikseen, joten tiedät jo etukäteen milloin toimitus saapuu mikäli tuote on väliaikaisesti varastosta loppunut.

Kaikilla verkkokauppamme mekkotuotteilla on 14vrk vaihto- tai palautusoikeus. Voit huoletta sovittaa kotonasi ja palauttaa tuotteet, jotka eivät sinulle sovi. Vastaamme täysin laadustamme.

VERKKOKAUPAN MALLIT JA HINNAT

  • Huomioithan, että verkkokaupan mallit eivät ole sovitettavissa myymälöissä.
  • Verkkokaupan tarjoukset, hinnat ja kampanjat ovat voimassa vain verkossa.
  • Verkkokaupan tiedusteluja, palautuksia tai muuta asiointia ei voi hoitaa myymälässä.
  • Myymälöiden varauksia, tiedusteluja tai muuta asiointia ei voi hoitaa verkkokaupassa.

Verkkokaupan asioissa lähetä meille viesti YHTEYDENOTTOLOMAKE kautta. Verkkokaupallamme ei ole puhelin-asiakaspalvelua.

ZAZABELLA-MYYMÄLÄT

Verkkokaupastamme löytyy kestosuosikki-mekkoja koossa 30-42 heti-toimitukseen. Myymälöistämme löytyy taas laaja valikoima trendikkäämpiä ja yksilöllisempiä mekkoja joista voit myös tehdä tilaus mieleisessä värissä ja koossasi (30-56). Toivomme, että myymäläämme juhlapukuja sovittamaan tulevat asiakkaat varaavat sovitusajan etukäteen. Näin varmistamme että ajanvarausasiakas saa sovittaa pukuja rauhassa. Huomioithan, että verkkokaupan tuotteet eivät ole sovitettavissa eikä verkkokauppaan voi varata aikaa.

Ajanvaraus myymälöihimme >>

Haluamme palvella yhtä hyvin asiakkaitamme verkossa kuin liikkeissämmekin ja otamme mielellämme vastaan toivomuksia, ehdotuksia ja ajatuksia asiakaspalvelustamme ja tuotevalikoimastamme. Toivotamme sinulle miellyttäviä ostoshetkiä Zazabellassa!

terveisin
Zazabellan tiimi