ZAZABELLA-VERKKOKAUPPA

Zazabellan verkkokauppa on yksi Suomen vanhimpia ja suurimpia naisten juhlapukuliikkeitä verkossa. Verkkokaupasta tilaat juhlamekot, vanhojentanssimekot, iltapuvut sekä asusteet edullisesti ja nopeasti.

MIKÄ TEKEE ZAZABELLASTA ERITYISEN?

Kaikki verkkokauppamme mekot toimitetaan nopeasti omasta varastosta. On todennäköistä että tilauksesi on sinulla jo 1-3 arkipäivän sisällä tilauksestasi – riippuen postin kuljetuksesta. Toisin kuin monissa juhlapukuja myyvissä verkkokaupoissa, joissa on toimitusaika viikkoja – jopa kuukausia, verkkokauppamme valikoima on heti saatavilla.

Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme tuotetiedoissa, joten tiedät jo etukäteen milloin toimitus saapuu mikäli tuote on väliaikaisesti varastosta loppunut.

Kaikilla verkkokauppamme mekkotuotteilla on 14vrk vaihto- tai palautusoikeus. Toisin kuin monilla mittatilausmekkoja toimittavilla verkkokaupoilla, palautus onnistuu helposti. Voit huoletta sovittaa kotonasi ja palauttaa tuotteet, jotka eivät sinulle sovi.

Vastaamme täysin laadustamme. Tuotamme omat mekkomme omassa tehtaassamme ja vuosien kokemus on hionut mekkomme erittäin hyvin istuviksi paitsi suomalaiseen makuun, myös useimpiin vartalotyyppehin.

Emme myy kopioita. Zazabella-verkkokaupan mallit ovat kaikki omaa tuotantoamme ja myymälöistämme löydät myös suosituimmat juhlabrändit sekä morsiuspuvut.

VERKKOKAUPAN MALLIT JA HINNAT

  • Huomioithan, että Zazabella-verkkokaupan mallit eivät ole sovitettavissa myymälöissä. Verkkokaupassa kaikilla mekkotuotteilla on 14vrk palautusoikeus ja voit sovittaa oman kodin rauhassa (ks. toimitusehdot).
  • Verkkokauan tarjoukset, hinnat ja kampanjat ovat voimassa vain verkossa.
  • Verkkokaupan tiedusteluja, palautuksia tai muuta asiointia ei voi hoitaa myymälässä.
  • Myymälöiden varauksia, tiedusteluja tai muuta asiointia ei voi hoitaa verkkokaupassa.

Verkkokaupan asioissa lähetä meille viesti osoitteeseen verkkokauppa@zazabella.fi tai lähetä YHTEYDENOTTOLOMAKE.

SUOMEN SUURIN JUHLAMEKKOVALIKOIMA

Zazabella on reilussa 10-vuodessa kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista naisten juhlapukuliikkeistä. Zazabella-brändinimen omistaa maahantuontifirma OY Trade Fairly Ltd, joka on vuodesta 2007 alkaen erikoistunut naisten muotitavaroiden tukku- ja vähittäiskauppaan. Etsimme valikoimiimme asiantuntemuksella mielestämme parhaat tuotteet eri valmistajilta. Valikoimistamme löytyy niin ajattomia, hienostuneita tuotteita kuin uusimpien trendien mukaisia luomuksia. Pyrimme ostamaan tuotteet aina suoraan valmistajilta välttääksemme turhia välikäsiä ja maksuja. Tästä syystä voimme myydä tuotteet kuluttajille edulliseen hintaan.

Asustevalikoimiimme kuuluvat mm. kengät, laukut, korut, huivit, hunnut, tiarat ja alusvaatteet, jotka täydentävät sekä ajatonta klassista että nuorekasta tyyliä.

AJANVARAUS JA YHTEYDENOTTO MYYMÄLÄÄN

Toivomme, että myymälään hääpukuja ja vanhojentanssipukuja sovittamaan tulevat asiakkaamme varaavat sovitusajan etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Näin varmistamme että ajanvarausasiakas saa sovittaa pukuja rauhassa. Juhlamekkoja, kenkiä tai muita asusteita saa tulla katsomaan vapaasti ilman sovitusaikaa. Huomioithan, että verkkokaupan tuotteet eivät ole sovitettavissa eikä verkkokauppaan voi varata aikaa.

Tee ajanvaraus >>

Mikä on sinua lähin myymäläsi:

KAARINA  |  HELSINKI  |  ESPOO  |  TAMPERE  | KUOPIO  | OULU

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla, pyrimme vastaamaan kysymyksiin ja tiedusteluihin mahdollisimman ripeästi. Voit myös soittaa liikkeisiimme, mutta toivomme asiakaspalvelun sujuvuuden vuoksi teitä suosimaan sähköpostia.

Ota yhteyttä >>

Haluamme palvella yhtä hyvin asiakkaitamme verkossa kuin liikkeissämmekin ja otamme mielellämme vastaan toivomuksia, ehdotuksia ja ajatuksia asiakaspalvelustamme ja tuotevalikoimastamme. Toivotamme sinulle miellyttäviä ostoshetkiä Zazabellassa!

terveisin
Zazabellan tiimi